Als eigenaar van een tunnel of een gebouw bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van mensen. Het is daarom belangrijk dat u de juiste voorzieningen treft. Keers Special Doors (KSD) is de specialist in producten voor bijzondere veiligheidstoepassingen: vluchtdeuren én veiligheidsdeuren.

Kwaliteit, Samenwerking en Klanttevredenheid

Als het erop aankomt moeten mensen 100% kunnen vertrouwen op de werking van de vluchtdeur of de veiligheidsdeur. Kwaliteit staat bij ons daarom voorop. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de meest geschikte oplossing, natuurlijk conform de wettelijke eisen. Dat doen we met klanttevredenheid als uitgangspunt. Onze deuren voldoen uiteraard aan de laatste certificaten en zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen.

Vluchtdeuren

KSD levert een breed assortiment van vluchtdeuren voor spoortunnels, wegverkeerstunnels, metrotunnels, parkeergarages en boorplatforms. We leveren deze vluchtdeuren ook internationaal.

We ontwikkelden de eerste brandwerende vluchtdeuren in de jaren tachtig, in samenwerking met Rijkswaterstaat. Aanleiding was een brand in de Velsertunnel. De overheid stelde een specificatie op waaraan alle brandwerende deuren in tunnels moesten voldoen. Later heeft Rijkswaterstaat deze eisen aangescherpt en verder uitgebreid. KSD bleef de vluchtdeuren dan ook verder ontwikkelen.  De afgelopen jaren ontwikkelden en plaatsten we meer dan 1.000 vluchtdeuren.

Meer over vluchtdeuren >

Veiligheidsdeuren

Ons specialisme gaat vérder. Want we ontwikkelen en plaatsen ook veiligheidsdeuren. Voor brandwering, inbraakwering, kogelwering, explosiewering en geluidswering. Met of zonder antipaniekfuncties. Voor vrijwel elke situatie hebben we een passend deurconcept. We stemmen de eigenschappen van de deur zorgvuldig af op de veiligheidseisen, het gebruiksgemak en de wettelijke eisen. Ook een combinatie van eigenschappen is mogelijk.

Meer over veiligheidsdeuren >

Stalen deuren en puien voor de renovatiemarkt

KSD is de specialist in profiel stalen kozijnen, deuren en puien voor de renovatiemarkt. Het sterke staal blijft een perfecte keuze voor solide, slanke ramen, deuren en puien. Voorzien van de juiste oppervlaktebehandeling bewijze zij decennialang hun diensten. Zeker bij toepassing van gecombineerde eigenschappen zijn veiligheidsdeuren van staal heel geschikt. Voor een perfecte uitvoering kunt u terecht bij KSD terecht.

Stalen deuren en puien >