Met bijna 60 jaar ervaring is Keers een gevestigde naam in Infra en Burgelijke bouw en Utiliteitsbouw.

Sinds de jaren  60 creëren we oplossingen van engineering tot montage. Van stalen deuren en ramen tot aan vluchtdeuren in tunnels. Innovatie en samenwerking staan bij ons centraal.

Keers is specialist in stalen deuren en puien, tunneldeuren en speciale deuren voor bijzondere toepassingen.

Kwaliteit, Samenwerking en Klanttevredenheid

Als het erop aankomt moeten mensen 100% kunnen vertrouwen op de werking van de vluchtdeur of de veiligheidsdeur. Kwaliteit staat bij ons daarom voorop. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de meest geschikte oplossing, natuurlijk conform de wettelijke eisen. Dat doen we met klanttevredenheid als uitgangspunt. Onze deuren voldoen uiteraard aan de laatste certificaten en zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen.

Stalen deuren en puien

Stalen deuren en puien zijn uitstekend geschikt voor nieuwbouw-of renovatieprojecten. Het sterke staal met slanke detaillering blijft een perfecte keuze voor deuren, puien en grote raampartijen. Voorzien van de juiste oppervlaktebehandeling bewijzen zij decennialang hun diensten. Voor een volledige uitvoering van ontwerp tot realisatie kunt u bij Keers terecht.

Stalen deuren en puien >

Tunneldeuren

KSD levert een breed assortiment van vluchtdeuren voor spoortunnels, wegverkeerstunnels, metrotunnels, parkeergarages en boorplatforms. We leveren deze vluchtdeuren ook internationaal.

We ontwikkelden de eerste brandwerende vluchtdeuren in de jaren tachtig, in samenwerking met Rijkswaterstaat. Aanleiding was een brand in de Velsertunnel. De overheid stelde een specificatie op waaraan alle brandwerende deuren in tunnels moesten voldoen. Later heeft Rijkswaterstaat deze eisen aangescherpt en verder uitgebreid. KSD bleef de vluchtdeuren dan ook verder ontwikkelen.  De afgelopen jaren ontwikkelden en plaatsten we meer dan 1.000 vluchtdeuren.

Meer over tunneldeuren >

Speciale deuren

Ons specialisme gaat verder. We ontwikkelen en plaatsen ook speciale stalen deuren voor brandwering, inbraakwering, kogelwering, explosiewering en geluidswering. Met of zonder antipaniekfunctie. We stemmen de eigenschappen van de deur zorgvuldig af op de veiligheidseisen, het gebruiksgemak en de wettelijke eisen. Ook een combinatie van eigenschappen is mogelijk. Daarnaast wordt stalen puien toegepast voor bijzondere esthetische vormgeving.

Zoekt u een partij die u volledig ontzorgt? Dat doen wij allemaal. We bespreken graag uw situatie met u.

Meer over speciale deuren>